10.12.2019 |

Правила за публикуване на коментари

ПРАВИЛА ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА КОМЕНТАРИ НА ПОРТАЛА НА БИЗНЕСА ЗА КРАСОТА WWW.VIZZIA.BG

Публикуването на коментари на Портала на бизнеса за красота www.vizzia.bg Ви позволява да споделите своето мнение, да провокирате дискусия или да зададете въпрос. За да получите правото да коментирате под публикациите на Портала е необходимо да спазвате правилата по-долу:

1. Всеки потребител, който публикува коментари на Портала, се съгласява с Общите условия за ползване на безплатните услуги, достъпни на Портала на бизнеса за красота www.vizzia.bg

2. ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД не носи отговорност за изразените от потребителите коментари и за тяхната достоверност, правилност и полезност.

3. Потребителят може да публикува коментари на Портала, след като се регистрира или като попълни името и фамилята си, валиден Е-mail адрес и полето за текст на коментара.

4. Всички коментари подлежат на администраторско одобрение преди да станат публично достъпни.

5. Ограничения за съдържанието на личната информация на потребителите:

5.1. В коментарите, в името и във всички елементи на Потребителската си регистрация на Портала Потребителят няма право:

5.1.1. да се представя с чужда самоличност чрез копиране на името на вече съществуващ потребител;
5.1.2. да се представя за конкретна публична личност чрез ползване на името й в Потребителската си регистрация на Портала;
5.1.3. да използва нецензурни или вулгарни изрази, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, призиви към расова дискриминация, етническа или религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие, обидни описания на физически, интелектуални или морални качества на конкретни личности, спам, порнографско съдържание или съдържание, нарушаващо авторските права.

5.2. При нарушаване на горните условия, администраторите на Портала имат право да предупредят и в последствие деактивират Потребителската регистрация на нарушителя.

6. Потребителите на Портала имат право:

6.1. да публикуват коментари, свързани с материалите на Портала;
6.2. да отговарят на вече публикувани коментари по темата на публикация;
6.3. да добавят връзки към други уебсайтове, свързани с темата на публикацията;
6.4. да докладват на администратор неуместни коментари;
6.5. да възразят писмено, ако сметнат, че коментарите им са модерирани неправомерно.

7. Администраторите на Портала имат право да не публикуват или да изтриват коментари, когато те съдържат:

7.1. съдържание изцяло на чужд език;
7.2. спам или непоискани търговски съобщения;
7.3. мнения, които не са по темата на материала, който коментират;
7.4. нецензурни или вулгарни изрази, обиди на расова, национална, сексуална, етническа или верска основа;
7.5. призиви към расова дискриминация, етническа или религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие;
7.6. обидни описания на физически, интелектуални или морални качества на конкретни личности, включително към други потребители на Портала;
7.7. порнографско съдържание или съдържание, нарушаващо авторските права;
7.8. лични данни според Закона за защита на личните данни;

8. Потребител, който системно публикува някое от горните типове съдържание, може да загуби правото си за публикуване на коментари.

9. Администраторите си запазват правото да отстраняват вече съществуващи или новосъздадени Потребителски регистрации, за които има съмнения, че принадлежат на вече санкционирани Потребители.

10. Администраторите на Портала нямат право:

10.1. да променят текст в коментарите;
10.2. да скриват, затварят или изтриват вече публикувани коментари или части от коментари, ако те не съдържат никое от изброените в т. 7 типове съдържание.

11. Ако Потребител на сайта сметне, че Администраторите нарушават негови права или горните правила, може да напише официално възражение на един от посочените по-долу адреси. След постъпване на такова възражение, то се разглежда от ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД, възоснова на което се дава официалното становище.

12. Модериране на коментари под публикация на Портала по сигнал на фирма:

12.1. Всяка фирма, която се легитимира официално, има право писмено да поиска изтриване на отделен коментар под публикация в рамките на Портала, засягащ съответната фирма или нейни служители.
12.2. Писмото трябва да съдържа точния адрес на публикацията и номерата на коментарите, които фирмата желае да бъдат изтрити и заменени с надпис "Коментарът беше изтрит по сигнал на (името на фирмата, подала заявлението)".

12.3. Писмото трябва да съдържа подпис и печат и да бъде изпратено на адрес:

VIZZIA.bg
ул. Стефан Малинов 2А
София 1408

или

чрез електронна поща от служебен адрес (служебният адрес удостоверява, че писмото е от представител на съответната фирма), изпратен на адрес: komentar@vizzia.bg

12.4. Администраторите си запазват правото да преценят дали коментарите да бъдат модерирани или изтрити.

Регистрирай се, за да се включиш в дискусията!

Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД.
Поставянето на връзки към материалите във VIZZIA.bg е свободно.

Разрешаваме на други сайтове да публикуват материали от портала, ако ползват първите 500 знака, които можете да вземате автоматично чрез RSS, като за целия текст препращате читателите към уеб адреса на статията на нашия сайт.

© 2019, ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД Всички права запазени.
VIZZIA.bg е разработен от ABC Design & Communication