20.11.2019 |

За VIZZIA.bg

VIZZIA.bg e отправната точка в Интернет към всичко свързано с бизнеса за красота в България.

Нашата мисия е да създаваме и утвърждаваме високи стандарти на професионална комуникация.

Смятаме да го постигнем като осигурим единна платформа за свободна изява на професионалистите в индустрията за красота и като работим за вашето високо ниво на информираност, свободен и лесен достъп до полезна делова информация, до професионални бизнес мнения и съвети, до успешни бизнес модели и практики, както местни, така и международни.

Наша цел е да ви предоставяме пряк достъп до богат избор от възможности, за да може да взематe бързо и лесно информирани решения за своя бизнес и така да можете да го управлявате с повече лекота.

Предоставяме ви мястото, на което:

  • да споделяте своето мнение
  • да се ангажирате с определена позиция
  • да се включите в професионални дискусии по актуални въпроси
  • да следите нагласите на вашите крайни клиенти и потребители
  • да се информирате за своите конкуренти
  • да сте в течение на новостите в процесите, продуктите и услугите във вашия бранш.

А защо не, именно вие да станете инициатори на публични обсъждания или дискусии по въпроси, които смятате за важни? Нашата платформа дава възможност за изява на всички гледни точки!

Предоставяме ви възможност сами да създавате и публикувате своите новини, сами да обявявате събитията, обученията и професионалните изяви, които организирате, сами да избирате най-подходящият за вашия бизнес начин на представяне на портала.

Утвърждавайте своята професионална репутация, като споделяте повече за своите изяви в медийното пространство онлайн и сами управлявате този процес!

Мотивът ни да стартираме този проект, който е плод на три годишен труд, е че бизнесът за красота в България вече е узрял за свой личен нишов делови портал.

Утвърдените професионалисти в индустрията за красота вече са много и техните потребности за бърз и лесен достъп до актуална, полезна и качествена информация, на едно място, онлайн, трябва да бъдат посрещнати.

Производителите, вносителите, дистрибуторите и доставчиците на продукти и услуги в бизнеса за красота имат нужда от надеждна платформа за популяризирането на продуктите и нововъведенията, които предлагат, пред своите потенциални клиенти и крайните потребители.

Крайните потребители разчитат на добре проверена и изчерпателна информация, правейки своите проучвания онлайн, преди да вземат решение за покупка на даден продукт или услуга. Освен на мнението на други потребители и на своите приятели, те все повече се доверяват и на професионалните съвети и препоръки на своите фризьори, козметици, терапевти, фитнес инструктори.

Заявете своето място на картата на българския бизнес за красота и направете бърз и лесен достъпът до информация за вас на нашите читатели и потребители!

Бъдете част от мрежата активни потребители на VIZZIA.bg - Порталът на бизнеса за красота!

Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД.
Поставянето на връзки към материалите във VIZZIA.bg е свободно.

Разрешаваме на други сайтове да публикуват материали от портала, ако ползват първите 500 знака, които можете да вземате автоматично чрез RSS, като за целия текст препращате читателите към уеб адреса на статията на нашия сайт.

© 2019, ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД Всички права запазени.
VIZZIA.bg е разработен от ABC Design & Communication