19.08.2019 |

Израелското чудо в безиглените терапии за лице

Калина Иванва (на преден план) и Дори Лейла Кутай, мениджър международни продажби на Synoia Technologies Ltd Автор снимка: VIZZIA.bg

Колко е хубаво, когато обичаш продуктът или услугата, които предлагаш и го правиш с любов. Тогава всичко се случва с лекота, дори и в бизнеса. 

Калина Иванова е с дългогодишен опит като козметик и обучител на водещи козметични марки. 

Позната е на българските професионалисти от стотиците представяния и демонстрации на терапии за лице. 

Наскоро Калина решава да се посвети изцяло на любимия си продукт - Wish Pro и да започне да го предлага в България на своите колеги козметици. 

Така нареченото "израелско чудо" – Wish Pro за първи път навлезе на българския пазар преди около 3 години. Някои от козметиците, които го прилагат, и клиентите им са пристрастени към него. И може би има защо! 

Козметиката Wish Pro е разработена в Израел. Там, както знаем, климатът никак не е приятелски настроен към кожата на лицето. На помощ идват водата, минералите от Мъртво море във висока концентрация и качествената козметика. 

За терапиите Wish Pro се използват капсули за еднократна употреба, съдържащи патентовани активни серуми. Те се въвеждат в кожата с помощта на компактен апарат, който комбинира няколко технологии.
Преобразува магнитни пулсации в активно енергийно поле, което създава светлина и нискочестотна електроенергия. 

Третирането с всяка капсула е с продължителност 15 минути. Чрез специални движения и стимулиране на серия от мускулни и лимфни точки се постига незабавен лифтинг ефект

Освен почистване в дълбочина, което е първата стъпка от всяка Wish Pro терапия, изборът от процедури и възможни комбинации е доста богат. С Wish Pro се извършват дълбок масаж, лимфо-дренаж, избелване, хидратация, лифтинг, успокояване на кожата, възстановяване и подмладяване, и други.

Разработени са и 3 капсули за въвеждане в кожата на хиалуронова киселина, колаген и Ацетил хесапептид 8 – локален заместител на ботулиновия токсин. 

От август 2015 г. фирмата Козметикс Про ООД е ексклузивен представител на Wish Pro за България. На организираната от фирмата презантация миналата седмица се отзоваха около 70 козметици, управители и собственици на козметични салони и спа студиа. 

Специален гост-лектор на презантацията бе Дори Лейла Кутай, мениджър международни продажби на израелската фирма Synoia Technologies Ltd, производител на Wish Pro. Тя представи подробно всяка една от терапиите Wish Pro. След това направи и демонстрация на работата с апарта Wish Pro с модел на живо.  Г-ца Кутай отговори и на множеството въпроси от присъстващите, някои от тях вече работещи с израелската козметика.

По същество, Синойа Технолоджис предлага на козметици и естетични дерматолози нов бизнес модел. С Wish Pro имате възможност да стартирате с малка инвестиция, която да си върнете до няколко седмици. 

А Калина Иванова се чувства комфортно да отговаря дори и на най-детайлните въпроси. Убедителна е, защото познава в дълбочина продуктът, който предлага. За нея са безспорно ясни силните му страни, както и техническите детайли.

Още по темата Още по темата

Симпозиум събра над 370 козметици в София

Симпозиум събра над 370 козметици в София

27.03.2017

Над 370 козметици имаха възможност да се запознаят с последните научни достижения в областта на козметологията

Протокол за проблемна кожа с Надя Петрова

Протокол за проблемна кожа с Надя Петрова

21.03.2017

Проблемна е кожата с диагностицирано заболяване, като акне при възрастни, розацея, дерматит, херпес зостер или

Още от категорията Още от категорията

Разкошни материи и орнаменти в новата колекция на Христина Ангелова

Разкошни материи и орнаменти в новата колекция на Христина Ангелова

13.11.2017

Дизайнерът и носител на „Златна Игла“ Христина Ангелова представи пред отбрана аудитория последните си

Нов център за пълна естетична промяна без скалпел

Нов център за пълна естетична промяна без скалпел

26.04.2017

Наскоро в София отвори врати нов естетичен център, който предлага цялостно естетично преобразяване, за кратко

Добави коментар

    Напиши коментар
Име и Фамилия
E-mail
(Няма да се публикува)
Правила за публикуване на коментари

Коментари

Търсене в Новини Търсене в Новини


Разширено търсене

Архив Архив


Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД.
Поставянето на връзки към материалите във VIZZIA.bg е свободно.

Разрешаваме на други сайтове да публикуват материали от портала, ако ползват първите 500 знака, които можете да вземате автоматично чрез RSS, като за целия текст препращате читателите към уеб адреса на статията на нашия сайт.

© 2019, ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД Всички права запазени.
VIZZIA.bg е разработен от ABC Design & Communication