19.10.2018 |

Безпрецедентно 6-часово шоу на L’Oreal Professionnel за финал на годината

Поли Гемеджиева за Haute Coiffure Française - България, на Мeждународния артистичен форум 2015 на L`Oréal Professionnel Автор снимка: Миглена Попова за VIZZIA.bg

Академия Л`Ореал България постави впечатляващ финал на учебната година.

Мeждународният артистичен форум 2015 на L’Oreal Professionnel бе посветен на официалното дипломиране на фризьорите, обучаващи се по иновативната модулна програма за 2015 г.

600 фризьори от цялата страна, разделени на 4 модула, според нивото на професионалните им умения, получиха своите дипломи на 3 декември, в София. 

“За L’Oreal Professionnel най-важната цел е да  развива непрестанно фризьорската професия, да разкрива нейната творческа, артистична и иновативна природа. Именно това е мисията на Академия Л'Ореал България,” каза водещата на събитието Красимира Петрова, специалист обучение L’Oreal Professionnel. 

Топ коафьорите от екипа на Techni Artists България и майсторите от творческия екип на Haute Coiffure Francaise - България представиха тенденциите в косите за 2016 г. - Ренесанс, Готика и Candy blonde.

Тицианово червени коси и холивудски къдрици се разминават с различни нюанси на черното с мокър ефект, в съвременния прочит на готическите романи. Освежени от candy нюанси на русия цвят, който винаги е на мода, в съчетание с плитки и къси небрежни прически. 

Безпрецедентно 6-часово артистично шоу разкри постиженията на обучаващите се фризьори в Модул 3 “Аз творя” на Академия Л'Ореал България.

На сцената се изявиха 8 екипа, водени от своите ментори - Вени Игнатова, Волена Рангелова, Поли Гемеджиева и Васил Атанасов от творческия екип на Haute Coiffure Francaise. Те представиха 8 артистични шоута, обединени от една обща тема - "The Journey” (Пътуване). 

Началото бе дадено от шоуто “Излитане”, откъдето започна пътешествието до 4-те посоки на света във второто шоу “Дестинации”, за да приземи зрителите на неочаквано място - света на мъжката мода. За първи път в българско коафьорско шоу, мъжете бяха обект на артистично преобразяване в актуалния лимбър-сексуален стил.

Фризьорите от Академия Л'Ореал ни отведоха в света на фантазията, фентъзи героите и видео игрите. Насладихме се на изящни творения от ювелирния свят на перлите и неусетно стигнахме до края на пътуването, дълбоко в двойнствената природа на жената. В шоуто “Двуличие”, също за първи път на българска сцена, се представиха модели с 2 лица, в 2 горещи тенденции готика и ренесанс

За финал на Международния артистичен форум 2015 на L’Oreal Professionnel, с авторско шоу се представиха менторите от Haute Coiffure Francaise. Артспектакълът "Престиж" бе вдъхновен от света на изкуството. 

Четиримата топ коафьори показаха прически висша мода, вдъхновени от шедьоврите на ренесанса, импресионизма и сюрреализма. Видяхме впечатляващи визии в топ тенденциите за 2016 г.

От L’Oreal Professionnel разкриха тайната за постигне на зашеметяващия вид на прическите, които бяха показани на сцената на Международния артистичен форум 2015. Косите на моделите са подготвени предварително с иновативните продукти от серията Pro Fiber. 

Още по темата Още по темата

Премиум грижата за коса Innovatis Hair вече и в салоните в България

Премиум грижата за коса Innovatis Hair вече и в салоните в България

12.04.2017

Иновациите са умение да изпреварваш времето – един от най-ценните ресурси за всички нас. Ето защо, нови

Антъни Уитакър: Бизнесът е отражение на човека, който го притежава, клиентелата също!

Антъни Уитакър: Бизнесът е отражение на човека, който го притежава, клиентелата също!

03.04.2017

За него самият Видал Сасуун казва, че е "международно признат и уважаван като един от най-талантливите съвременни

Още от категорията Още от категорията

Разкошни материи и орнаменти в новата колекция на Христина Ангелова

Разкошни материи и орнаменти в новата колекция на Христина Ангелова

13.11.2017

Дизайнерът и носител на „Златна Игла“ Христина Ангелова представи пред отбрана аудитория последните си

Нов център за пълна естетична промяна без скалпел

Нов център за пълна естетична промяна без скалпел

26.04.2017

Наскоро в София отвори врати нов естетичен център, който предлага цялостно естетично преобразяване, за кратко

Добави коментар

    Напиши коментар
Име и Фамилия
E-mail
(Няма да се публикува)
Правила за публикуване на коментари

Коментари

Търсене в Новини Търсене в Новини


Разширено търсене

Архив Архив


Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД.
Поставянето на връзки към материалите във VIZZIA.bg е свободно.

Разрешаваме на други сайтове да публикуват материали от портала, ако ползват първите 500 знака, които можете да вземате автоматично чрез RSS, като за целия текст препращате читателите към уеб адреса на статията на нашия сайт.

© 2018, ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД Всички права запазени.
VIZZIA.bg е разработен от ABC Design & Communication