19.05.2019 |

Силно българско представяне на фестивала на красотата "Стиль жизни" в Сочи

Мирослава Велева и Диана Спасова (от ляво надясно) с купите и отличията за българските мастери на Nail Olymp Sochi 2016 Автор снимка: Nail Olymp Sochi

Четвъртият мащабен фестивал на красотата "Стиль жизни" се проведе от 20 до 24 юли 2016 г., в град Сочи, Русия. 

В програмата на фестивала, в 5 отделни зали се провеждаха лекции и майсторски класове за фризьори, визажисти, козметици, маникюристи.

Освен специализираните обучения, програмата на фестивала включваше и бизнес семинари за управители на салони за красота.

Впечатляващо беше българското представяне в програмата за маникюристи.

Като лектор в майсторски клас на тема "Състезателни нокти" се включи ph.d. Диана Спасова, преподавател в Premium Beauty Academy. 

Диана беше и съдия в категория "Класика" на международния шампионат Nail Olymp Sochi 2016. Рамо до рамо с Инна Коробейникова, вицепрезидент на РСЕК РУСИЯ, и Ирина Пиркулиева, международен съдия от Азербайджан. 

Мирослава Велева, мениджър обучения на Premium Beauty Academy, беше преводач и модел на Диана Спасова. Тя представи и 15 задочни творби на български мастери в категориите постер, tip box, 3D скулптура, художествена живопис, фри стайл и други. 

На финала, българските участници заеха второ отборно място с 9 първи места, след оспорвана надпревара с Русия - първо място, и Армения - трето място.

"Преживяването и емоциите за всички участници и съпричастни бяха невероятни," сподели Мирослава Велева и добави:

"Поздравяваме всички състезатели в Nail Olymp Sochi 2016 и специално Диана Спасова и Лина Валериева за техните първи места в категория "Постер"! Гордеем се с Вас!"

В надпреварата премериха сили 150 състезатели. Участниците от 12 държави, останаха силно впечатлени от българското представяне.  

Организаторите на международния шампионат за маникюристи в Сочи отправиха специална покана към Диана Спасова и Мирослава Велева да участват отново през 2017 г.

Още по темата Още по темата

Над 200 участия на маникюристи в дебюта на Nailpro Cup 2017 в България

Над 200 участия на маникюристи в дебюта на Nailpro Cup 2017 в България

28.10.2016

През изминалия уикенд, за първи път София бе домакин на международното състезание по ноктопластика Nailpro EEu cup

Юбилейното издание на Италианския фестивал на красотата и прическата стартира днес в Пловдив

Юбилейното издание на Италианския фестивал на красотата и прическата стартира днес в Пловдив

01.04.2016

Италианският фестивал, който се организира от Christian of Roma Group ще се проведе за 25 пъти. Той стартира днес и ще продължи

Още от категорията Още от категорията

Essentiel Color

Essentiel Color

20.02.2017

Essentiel Color - Фризьорски интерпретации за фотосесии от творческия екип на Haute Coiffure Française, изградени около цвета.

Essentiel Avant-Garde - авангардни прически от Haute Coiffure Française

Essentiel Avant-Garde - авангардни прически от Haute Coiffure Française

20.02.2017

Essentiel Avant-Garde - Един фризьор, едно творение. Авангардни прически създадени от творческия екип на Haute Coiffure Française: Софи

Добави коментар

    Напиши коментар
Име и Фамилия
E-mail
(Няма да се публикува)
Правила за публикуване на коментари

Коментари

Търсене в Новини Търсене в Новини


Разширено търсене

Архив Архив


Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД.
Поставянето на връзки към материалите във VIZZIA.bg е свободно.

Разрешаваме на други сайтове да публикуват материали от портала, ако ползват първите 500 знака, които можете да вземате автоматично чрез RSS, като за целия текст препращате читателите към уеб адреса на статията на нашия сайт.

© 2019, ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД Всички права запазени.
VIZZIA.bg е разработен от ABC Design & Communication