20.11.2019 |

Премиум грижата за коса Innovatis Hair вече и в салоните в България

Нежното и дискретно присъствие на Ирина Флорин в салон Arlet Stars не остана незабелязано Автор снимка: Innovatis

Иновациите са умение да изпреварваш времето – един от най-ценните ресурси за всички нас. 

Ето защо, нови продукти или услуги, които спестяват време имат голям шанс да се радват на пазарен пробив и успех.

През 2012 г. група млади и амбициозни испанци лансират иновативни професионални продукти и услуги за коса.

За по-малко от 5 години фирмата успява да се наложи на световния пазар. Спечелила е признанието на фризьорите в 80 000 салона в над 35 държави

Испанската фирма е създадена с единствената цел да предостави нови бизнес възможности на фризьорите, като снабдява салоните с уникални високотехнологични продукти и иновативни услуги. 

Известната вече марка Innovatis Hair е синоним на иновациите и откритията в областта на луксозната козметика за коса. В пазарната си стратегия Innovatis залага на разкошни активни съставки, фокус върху резултата и внимателно обмислени услуги, които предлага на салоните.

През 2016 г. иновативната марка навлиза и на пазарa в България с луксозните си професионални продукти Innovatis Luxary Care и с успех завоюва своите първи клиенти. 

Големите предимства на терапиите Luxary Care са 3: пестят време на фризьора и на клиента, резултатът е видим веднага, а ефектът е дълготраен. Всички продукти са в модерни привлекателни опаковки,” споделя Елица Костова, вносител и дистрибутор на Innovatis за България. 

Innovatis Hair предлага премиум козметика за коса с изискани активни съставки. Продуктите от серията Luxary Care се отличават със съдържание на 4 ценни естествени съставки: екстракт от черен хайвер, диамантен прах, черна перла и микронизирано злато.

Ефектът върху косата от терапиите Luxary Care е впечатляващ! В това се убедихме десетки дами, които получихме подарък-терапия на организирания от салон Arlet Stars ден, посветен на Innovatis Luxary Care

“Сбъдваме мечтата на всяка жена за красиво обгрижена коса! А на фризьорите предлагаме не просто продукти, а готови услуги – изключително ефективни професионални терапии,” споделя още Елица Костова.

С тънък усет към изискания вкус, Innovatis Hair превръща часовете за работа в страст, плодовете на усилията – в стил на живот, а постигнатите резултати – в удоволствие, както за клиентите, така и за фризьора.

Ботокс ефект
Ефектът на професионалната терапия BTX Hair може да се сравни с действието на ботокса върху кожата. Системата против стареене уплътнява косъма, подхранва и хидратира. Екстрактът от черен хайвер прави косата гладка и мека. Ефектът трае до 3 седмици.

Тотална реконструкция
Плазмата за коса Hair Plasm 4 Element действа като интелигентен реконструктор (deep intelligent processing system). Съдържащият се в нея кватернизиран кератин* прониква през кутикула на косъма и се свързва с кератиновите клетки вътре в него. По този начин уплътнява и попълва косъма в дълбочина, там където нишките се нуждаят от възстановяване. Придава здравина и обем на косата, като улеснява оформянето на прическа с дълготраен резултат. Екстрактът от черната перла хидратира косата, а диамантеният прах леко втвърдява косъма. 

Златна нишка кератин
Вдъхновена от технологията на златните нишки, използвани в авангардната козметика, революционната терапия Gold Thread подчинява непокорните коси за период от 3 месеца. Терапията със златни микрочастици подхранва косата с разкошен целебен елексир. Златото и кератинът придават божествена гладкост на косата, като я правят блестяща и копринено мека. 

Има и още нещо интересно от Innovatis! В серията Natur-Ex+ планината, морето и термалните извори си стискат ръцете, за да защитят косата. Усъвършенствана професионална система предлага силно защитно и възстановяващо действие за косата, по време на каквото и да е химическо третиране.

Трите продукта от серията Natur-Ex+ са ваш верен помощник по време на агресивни процедури като обезцветяване, боядисване, химическо изпаряване и къдрене. Протеини от цвят на еделвайс и морски колаген заздравяват и реконструират косъма. 

“Ние носим отговорност за своите продукти и затова ги предлагаме само в салоните. Обучаваме и консултираме стилистите, които работят с терапиите Luxary Care. Сами ще се убедите, че резултатите са изключителни – непременно ги пробвайте!”, заявява г-жа Костова.

Цялата продукция и аксесоари на Innovatis Hair са произведени на територията на Евросъюза, като разполагат с всички необходими сертификати и документи. Другите приоритети на бранда - интензивна комуникационна стратегия и координирана реклама, поддържат и добавят стойност към продуктите и услугите на Innovatis Hair. 

И най-изненадващото в цялата история е, че Innovatis Hair завладява дори един традиционен пазар какъвто е италианския. Испанският бранд отправя предизвикателство пред известната в цял свят с продуктите си за коса италианска индустрия.

Мудното и консервативно традиционно производство отстъпва място на модерните, високотехнологични и иновативни продукти и услуги на новите компании в индустрията за красота. И смело дефинираните нови услуги във фризьорските салони, които пестят време както на професионалистите, така и на клиентите.

* Кватернизиран кератин - протеин, родствен на кератина в косата, който реконструира неговата структура, укрепва го и възстановява здравината и еластичността на косъма.

Още по темата Още по темата

Разкошни материи и орнаменти в новата колекция на Христина Ангелова

Разкошни материи и орнаменти в новата колекция на Христина Ангелова

13.11.2017

Дизайнерът и носител на „Златна Игла“ Христина Ангелова представи пред отбрана аудитория последните си

Нов център за пълна естетична промяна без скалпел

Нов център за пълна естетична промяна без скалпел

26.04.2017

Наскоро в София отвори врати нов естетичен център, който предлага цялостно естетично преобразяване, за кратко

Още от категорията Още от категорията

Антъни Уитакър: Бизнесът е отражение на човека, който го притежава, клиентелата също!

Антъни Уитакър: Бизнесът е отражение на човека, който го притежава, клиентелата също!

03.04.2017

За него самият Видал Сасуун казва, че е "международно признат и уважаван като един от най-талантливите съвременни

Кой е най-големият враг на кожата и как да я предпазим?

Кой е най-големият враг на кожата и как да я предпазим?

28.03.2017

Очаква се този въпрос да ангажира вниманието ни през следващите 1-2 десетилетия. Ново проучване установява,

Добави коментар

    Напиши коментар
Име и Фамилия
E-mail
(Няма да се публикува)
Правила за публикуване на коментари

Коментари

Търсене в Новини Търсене в Новини


Разширено търсене

Архив Архив


Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД.
Поставянето на връзки към материалите във VIZZIA.bg е свободно.

Разрешаваме на други сайтове да публикуват материали от портала, ако ползват първите 500 знака, които можете да вземате автоматично чрез RSS, като за целия текст препращате читателите към уеб адреса на статията на нашия сайт.

© 2019, ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД Всички права запазени.
VIZZIA.bg е разработен от ABC Design & Communication