19.04.2019 |

Марги Любомирова със специално участие в унгарско коафьорско шоу

Марги Любомирова се включи като чуждестранен гост-коафьор в унгарското Atelier Hajshow Автор снимка: Atelier Hajshow

Самостоятелните изяви на български фризьори на сцена извън България все още са рядкост. Това може би е по-скоро липса на вяра, отколкото липса на възможности.

В днешните времена на споделеност, подобни участия са нещо очаквано. Изграждането на връзки с колеги на международната сцена може да се окаже безкрайно зареждащо и обогатяващо. А и никой няма да отрече, че и ние има какво да покажем на света в областта фризьорското изкуство.

Точно затова много ни зарадва новината за участието на Марги Любомирова като чуждестранен гост в Atelier Hajshow. Тя представи пред унгарска публика три модела със свои интерпретации на прически висша мода

Поканата към Марги идва лично от Erika Dancso, организатор на Atelier Hajshow и член на Haute Coiffure Française. Събитието се проведе това лято в унгарския град Сентеш. То се организира със съдействието на Hair Institut Laetitia Guenaou и Л’Ореал Унгария.

Atelier Hajshow e замислено да популяризира френската коафьорска школа. С участието на коафьори, певци, танцьори и художници на Унгария е пресъздадена магията и атмосферата на Париж.

Марги Любомирова е собственик на салон Margy L-Hair Art, ID artist на Л’Ореал България и член на Haute Coiffure Française. Тя е ученичка на Летисия Генау, Кристоф Гайе и Бертам Кайнцнер. Сега й предстои и друго вълнуващо участие - привилегията да работи бекстейдж, рамо до рамо с коафьорите от творческия екип на HCF. 

Тази седмица в Париж започва подготовката за предстоящото на 18 септември представяне на колекцията есен-зима 2016-2017 на HCF. Съвсем скоро след това, българската публика ще има възможност да види предложенията за подстригвания, стайлинг и висша мода на елитната фризьорска организация.

Още по темата Още по темата

Essentiel Color

Essentiel Color

20.02.2017

Essentiel Color - Фризьорски интерпретации за фотосесии от творческия екип на Haute Coiffure Française, изградени около цвета.

Essentiel Avant-Garde - авангардни прически от Haute Coiffure Française

Essentiel Avant-Garde - авангардни прически от Haute Coiffure Française

20.02.2017

Essentiel Avant-Garde - Един фризьор, едно творение. Авангардни прически създадени от творческия екип на Haute Coiffure Française: Софи

Още от категорията Още от категорията

Разкошни материи и орнаменти в новата колекция на Христина Ангелова

Разкошни материи и орнаменти в новата колекция на Христина Ангелова

13.11.2017

Дизайнерът и носител на „Златна Игла“ Христина Ангелова представи пред отбрана аудитория последните си

Нов център за пълна естетична промяна без скалпел

Нов център за пълна естетична промяна без скалпел

26.04.2017

Наскоро в София отвори врати нов естетичен център, който предлага цялостно естетично преобразяване, за кратко

Добави коментар

    Напиши коментар
Име и Фамилия
E-mail
(Няма да се публикува)
Правила за публикуване на коментари

Коментари

Търсене в Новини Търсене в Новини


Разширено търсене

Архив Архив


Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД.
Поставянето на връзки към материалите във VIZZIA.bg е свободно.

Разрешаваме на други сайтове да публикуват материали от портала, ако ползват първите 500 знака, които можете да вземате автоматично чрез RSS, като за целия текст препращате читателите към уеб адреса на статията на нашия сайт.

© 2019, ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД Всички права запазени.
VIZZIA.bg е разработен от ABC Design & Communication