19.05.2019 |

Attitudes 2016 на Intercoiffure - Осмели се да си дръзка!

Eclectic - Attitudes 2016 - Intercoiffure Mondial Collection Автор снимка: Intercoiffure Mondial

Тялото и умът вдъхновяват доброто настроение: Изрази себе си!

Покажи се! Бъди уникална! Бъди свободна да изразиш своите убеждения и идеи.

Кажи какво изниква на преден план в съзнанието ти. Осмели се на дързък стил и облекло.

Всичко е поведение. Attitudes (Поведения) е името на настоящата колекция 2016 на Intercoiffure Mondial. Взаимодействие на вътрешно и външно поведение.

Стиловете на обличане и прическите предават послания, изваждат на светло някои възприятия за ценности и отразяват убеждения. Четирите тренда или 4Е-та на Attitudes не се подчиняват на това, което модата диктува. Те просто следват предпочитанията на клиентите по отношение на модата. Визиите: Еxclusive, Еdgy, Еclectic и Еxtraordinary.

Животът е чисто вдъхновение сам по себе си: свобода, желание за себеизразяване и непознаване на граници. ​Новата колекция 2016 Attitudes е в почит на Дейвид Боуи - музикантът, който вечно преоткриваше себе си. Четирите модерни тренда дават ясна заявка: Идентичността на преден план. 

Тези експресивни стилове са синоним на креативността и са създадени за модерни момичета, които за нищо на света не се съобразяват с правилата. Визиите са свежи и привлекателни: руса пънк кралица или късо червено в нео глам рок стил. Пастелни цветове на меки къдрици. Изящна многоцветност или дълги, раздърпани коси. 

Колекцията Attitudes 2016 е реализирана от творческия екип на Intercoiffure Източна Европа в Киев, Украйна. Тя носи изключителен заряд от енергия, широкоскроеност и индивидуалност. 

Още по темата Още по темата

Прически-финалисти в The Style Master и All-Star Challenge

Прически-финалисти в The Style Master и All-Star Challenge

28.03.2017

Според регламента на конкурса за дамска прическа The Style Master, всеки участник представя един модел с едно подстригване

Кои са националните победители на световните конкурси The Style Master и All-Star Challenge?

Кои са националните победители на световните конкурси The Style Master и All-Star Challenge?

21.03.2017

Вече са известни българските финалисти във фризьорските конкурси The Style Master на Revlon Professional и All-Star Challenge на American

Още от категорията Още от категорията

Essentiel Color

Essentiel Color

20.02.2017

Essentiel Color - Фризьорски интерпретации за фотосесии от творческия екип на Haute Coiffure Française, изградени около цвета.

Essentiel Avant-Garde - авангардни прически от Haute Coiffure Française

Essentiel Avant-Garde - авангардни прически от Haute Coiffure Française

20.02.2017

Essentiel Avant-Garde - Един фризьор, едно творение. Авангардни прически създадени от творческия екип на Haute Coiffure Française: Софи

Добави коментар

    Напиши коментар
Име и Фамилия
E-mail
(Няма да се публикува)
Правила за публикуване на коментари

Коментари

Търсене в Новини Търсене в Новини


Разширено търсене

Архив Архив


Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД.
Поставянето на връзки към материалите във VIZZIA.bg е свободно.

Разрешаваме на други сайтове да публикуват материали от портала, ако ползват първите 500 знака, които можете да вземате автоматично чрез RSS, като за целия текст препращате читателите към уеб адреса на статията на нашия сайт.

© 2019, ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД Всички права запазени.
VIZZIA.bg е разработен от ABC Design & Communication